KURZY VAŘENÍ ZDE! Více informací...
Vážení a milí zákazníci,
jak jste si mohli všimnout, obohatili jsme celou naší kulinářskou nabídku.
Téměř každý den si můžete vychutnat lahodný domácí sýr panýr!
Hitovky jako božské lasagne a obalovaný květák v kořeněném cizrnovém těstíčku můžete ochutnávat každý týden, a také pro vás máme v nabídce
stále aktuální slevové kartičky, kdy za každých 11 obědů, máte od nás dvanáctý zdarma!
A to, že vaříme z čerstvých surovin, bez konzervantů, éček, glutamátů a dalších chemikálií je taková třešínka na Góvinda dortu.
Úterky a pátky už tradičně patří indické chuťovce Halvě
a jogurtovou rýži s ovocem, která se také stává velice oblíbenou, můžete v Góvindě
potkat každou středu :-)
Ceny za obědové menu od 1. září 2023:
Malé menu | 154 Kč |
Klasik menu | 163 Kč |
Velké přidávací menu | 244 Kč | (přídavky v restauraci zdarma) |
Rozvozové menu | 173 Kč | (v ceně je obal, doprava) |
Student/Senior menu | 154 Kč |
Student/Senior 2 chody | 110 Kč |
Student/Senior 3 chody | 127 Kč |
Zdraví a štěstí začíná u správně vyváženého jídla, proto se na vás těšíme přímo v Góvindě!
„Čím vyšší spotřeba rostlinných potravin, tím větší ochrana,“ potvzuje brazilský vědec Acosta-Navarro. Jeho tým provedl rozsáhlou studii dopadu infekčních nemocí na vegetariánskou i nevegetariánskou skupinu dobrovolníků. Výsledky ukázaly, že první skupina má o 39% nižší nákazavost infekčních onemocnění včetně Covid-19. Mimo jiné mají lidé preferující vegetariásnkou stravu mnoho dalších zdravotních benefitů, jako je nižší krevní tlak, nižší hladina cukru v krvi a snazší hubnutí. A teď k tomu můžeme podle listu The National přidat i větší odolnost proti covidu-19.
Posilněme se tedy hned od pondělí lahodnou stravou z Góvindy - a buďme zdraví na těle i na duchu - s úsměvem od ucha až k uchu :-))))
Těšíme se na Vás!!
TÝDENNÍ MENU OD 18.11. DO 22.11. 2024
Cena hlavního menu 163,- (polévka nebo chuťovka, příloha, sabdží a čatný)
V úterý je salát součástí celého menu 😊
Malý salát 43
Velký salát 59,-
PONDĚLÍ
POLÉVKA 1: Fazolová
Nebo CHUŤOVKA: Karamelová halva s meruňkami (1,7)
PŘÍLOHA 1: Jasmínová rýže
PŘÍLOHA 2: Pohanka
SABDŽÍ 1: Boloňské vegelasagne se zeleninou a sýrem (1,7)
SABDŽÍ 2: Pečená dýně s mrkví a květákem v lahodné smetanové omáčce (7)
ČATNÝ: Ovocné / Rajčatové
SALÁT: Ledový s rajčaty, mrkví a olivou
ÚTERÝ (jednotlivé chody je možné nakombinovat i mimo doporučené menu)
POLÉVKA: Dýňový krém
Nebo CHUŤOVKA: Karamelová halva se zázvorem a pomerančem (1,7)
DOPORUČENÉ MENU 1:
PŘÍLOHA: Jasmínová rýže
SABDŽÍ: Matar panýr (domácí sýr v kořeněné rajčatové omáčce s hráškem) (7)
DOPORUČENÉ MENU 2:
PŘÍLOHA: Bramborový salát se zeleninou v jogurtové omáčce (7)
SABDŽÍ: Obalovaný květák v cizrnovém těstíčku (7)
ČATNÝ: Ovocné / Rajčatové
SALÁT: Lollo rosso s rajčaty a medovo-hořčičnou zálivkou
STŘEDA – Salát je součástí dnešního menu!
POLÉVKA: Špenátová s koriandrem a kokosovým mlékem
Nebo CHUŤOVKA: Jogurtová rýže s jahodami (7)
PŘÍLOHA1: Jasmínová rýže
SABDŽÍ 1: Zapečená cuketa s mrkví, květákem a brokolicí v bešamelové sýrové omáčce (1,7)
SABDŽÍ 2: Zelenina s cizrnou a panýrem v jihoindické masale (7)
ČATNÝ: Ovocné / Rajčatové
SALÁT: Červená řepa s praženou slunečnicí v jogurtové zálivce (7)
ČTVRTEK
POLÉVKA: Sambar (zelené mungo s kořenovou zeleninou)
Nebo CHUŤOVKA: Karamelová halva s mandarinkami (1,7)
PŘÍLOHA 1: Celozrnný knedlík
PŘÍLOHA 2: Bulgur (1)
SABDŽÍ 1: Vegesvíčková s panýrem (7)
SABDŽÍ 2: Zeleninové rizoto se sýrem (možnost i vegan varianty)
ČATNÝ: Ovocné / Rajčatové
SALÁT: Míchaný s mrkví, okurkou a kukuřicí
PÁTEK
POLÉVKA: Džaganátův dál (luštěninová s rajčaty a kokosem)
Nebo CHUŤOVKA: Karamelová halva s ananasem a karobem (1,7)
PŘÍLOHA 1: Jasmínová rýže
PŘÍLOHA 2: Pohanka
SABDŽÍ 1: Božské lasagne se zeleninou a sýrem (1,7)
SABDŽÍ 2: Pečený lilek s panýrem, květákem a červenou paprikou (7)
ČATNÝ: Ovocné / Rajčatové
SALÁT: Jemně kořeněné čínské zelí v jogurtu (7)